اخبار ویژهاسلایدامور دامصنایع غذایی

قیمت واقعی گوشت مرغ برای مصرف‌کنندگان باید ۲۷ هزار و ۵۰۰ تومان باشد

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، محمدعلی کمالی، روز شنبه با بیان اینکه مرغ به میزان کافی در کشور در حال تولید است و کمبودی نداریم، افزود: با توجه به اینکه هر کیلوگرم مرغ زنده از تولیدکنندگان درب مرغداری‌ها ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان خریداری می‌شود، عرضه آن در بازار به قیمت ۳۵ تا ۴۰ هزار تومان گران‌فروشی و اجحاف در حق مصرف‌کننده است.

وی با اشاره به تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای نهاده‌های تولید از جمله ذرت و کنجاله، افزود: با این حال هزینه‌های تولید هر کیلوگرم گوشت مرغ به ۱۹ هزار و ۹۰۰ تومان رسیده و این  محصول درب کشتارگاه ۲۶ هزار تومان به فروش می‌رسد. در نهایت مصرف‌کننده نباید رقمی بیشتر از ۲۷ هزار و ۵۰۰ تا ۲۸ هزار تومان را برای گوشت مرغ بپردازد در حالی که در حال حاضر در خُرده‌فروشی شاهد قیمت ۳۵ هزار تومانی و بالاتر هستیم.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور دلیل افزایش هزینه‌های تولید مرغ با توجه به تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای نهاده‌ها را مربوط به افزایش هزینه‌های حمل و نقل، جوجه یکروزه و واکسن عنوان کرد.

کمالی تصریح کرد: با این حال در حال حاضر قیمت مصوب هر کیلوگرم مرغ زنده ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان و گوشت مرغ گرم ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان است.

براساس آمار وزارت جهاد کشاورزی سال ۹۹ بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید و به بازار عرضه شد.

طبق مصوبه دولت قیمت جوجه یک‌روزه گوشتی بین پنج هزار تا پنج هزار و ۴۰۰ تومان است، اما اکنون با نرخ های بین ۸ تا ۹ هزار تومان به مرغداران فروخته می‌شود. مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی پیش از این اعلام کرده بود که علت افزایش قیمت جوجه یکروزه مرغ گوشتی به‌دلیل قاچاق تخم‌مرغ نطفه‌دار و جوجه یک‌روزه است.

اکنون قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ گرم در بازار عمده‌فروشی بیش از ۳۴ هزار تومان و در بازار خرده‌فروشی بیش از ۴۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا