جهاد کشاورزیصنایع غذایی

افزایش ۲۰ تا ۲۵ درصدی قیمت کنسروی‌ها با پایان ماه رمضان

به گزارش داغ(دیده‌بان امنیت غذایی)، محمد میررضوی با بیان اینکه صنایع کنسروی کشور این روزهای با مشکلات متعددی روبه‌رو هستند، اظهار کرد: از مهمترین مشکلات کمبود روغن برای تولید محصولات است که تولیدکنندگان با چالش روبه‌رو کرده است.

وی یادآور شد: روغن از مهمترین مواد اولیه تولید در صنایع کنسرو است و نبود منتج به کاهش تولید می‌شود.

به گفته میررضوی؛ در فروردین و اردیبهشت صنایع کنسرو هیچ سهمیه روغنی دریافت نکرده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه ستاد تنظیم بازار قول‌های را برای تأمین روغن صنایع کنسرو داده است، افزود: قرار بر این است تا هفته آینده سهمیه صنایع کنسرو در اختیار آن‌ها قرار گیرد.

میررضوی تصریح کرد: بر اساس مصوبه ستاد سهمیه روغن صنایع غذایی در اختیار اتحادیه و انجمن‌های مربوطه قرار می‌گیرد و آن‌ها موظف هستند با توجه به میزان تولید هر یک از اعضا آن را توزیع کنند.

وی معتقد است؛ با توجه به ذخایر رو به اتمام روغن صنایع کنسروی اگر تا هفته دیگر سهمیه آن‌ها تحویل داده نشود مجبور به تأمین روغن مورد نیاز برای تولید از بازار آزاد هستند که موجب تحمیل نیاز جدید به بازار و گرانی روغن خواهد شد.

میررضوی با اشاره به افزایش قیمت برخی از مؤلفه‌های تولید گفت: برخی مؤلفه‌های تولید مانند هزینه کارگری و بیمه در سالجاری افزایش داشته است در صورت جبران نشدن آن با افزایش قیمت در محصول تولید دچار خلاء می‌شود.

وی تصریح کرد: به دستور سازمان حمایت صنایع کنسروی مکلف شده‌اند تا پایان ماه رمضان افزایش قیمت نداشته باشند، اما با پایان ماه رمضان افزایش قیمت رخ خواهد داد.

میررضوی افزود: ما آنالیز هزینه تمام شده تولید را برای افزایش قیمت را تا چند روز آینده آماده و  به سازمان حمایت تحویل می‌دهیم.

دبیر اجرایی سندیکای کنسرو ایران افزایش حداقل ۲۰ تا ۲۵ درصد محصولات کنسروی پس از ماه رمضان را قطعی دانست.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا