جهاد کشاورزی

راه‌اندازی پلمپ قرنطینه‌ای محموله‌های گیاهی صادراتی در استان‌ها

پلمپ قرنطینه‌ای محموله‌های گیاهی صادراتی در استان‌ها با هدف تسهیل و تسریع صادرات در سال جهش تولید توسط سازمان حفظ نباتات کشور راه‌اندازی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل دفتر قرنطینه سازمان حفظ نباتات کشور با بیان این گفت: به منظور اعمال مقررات و ضوابط قرنطینه‌ای بر محموله‌های گیاهی صادراتی و کاهش حجم کار در مسیرهای زرد و سبز گمرکات خروجی کشور، پلمپ قرنطینه‌ای در استان‌ها راه‌اندازی شده است.

مریم جلیلی‌مقدم افزود: با راه‌اندازی پلمپ قرنطینه‌ای، محموله‌های گیاهی در همان استان‌های تولیدکننده توسط کارشناسان قرنطینه‌ای سازمان حفظ نباتات بررسی می‌شوند و اگر محموله‌ها عاری از بیماری و آفات بودند، همانجا پلمپ قرنطینه‌ای و برای آنها گواهی بهداشت گیاهی صادر و سپس به مرز خروجی ارسال می‌شوند.

وی اظهار داشت: در صورت سالم بودن پلمپ محموله‌ها، در مرزهای خروجی دیگر نیازی به نمونه‌برداری و بررسی محموله‌های گیاهی نیست.

جلیلی‌مقدم گفت: با ایجاد پلمپ‌های قرنطینه‌ای در استان‌ها، محصولات کشاورزی به‌ویژه محصولات فاسدشدنی در گمرکات کشور معطل نمی‌شوند و از ترافیک کار قرنطینه‌ای در مرزهای خروجی کاسته می‌شود.

وی اضافه کرد: مزیت دیگر بررسی محموله‌های گیاهی صادراتی و پلمپ قرنطینه‌ای آنها در همان استان‌های تولیدکننده این است که اعمال ضوابط قرنطینه‌ای با دقت بالاتری انجام می‌شود، زیرا کارشناسان قرنطینه‌ای هر استان اشراف بیشتری بر آفات و بیماری‌های گیاهی آن منطقه دارند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا