اسلایدجهاد کشاورزی

کاهش تلفات تولید، اولویت سازمان دامپزشکی کشور

علیرضا رفیعی پور معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در نشست شورای اداری دامپزشکی استان قزوین با تأکید بر اهمیت امنیت غذایی، از برنامه این سازمان برای کاهش تلفات تولید در بخش طیور و دام خبر داد.

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی) به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، سالانه یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون جوجه‌ریزی در کشور انجام می‌شود و هدف ما کاهش تلفات از ۱۲ درصد سال گذشته به ۵ تا ۷ درصد است.

تغییرات اقلیمی شدید، افزایش جمعیت و بالا بودن میزان تلفات تولید و مصرف، از چالش‌های جدی کشور است و کاهش ضایعات در بخش کشاورزی و دامپروری از اولویت‌های ماست.

وی با اشاره به اهمیت امنیت زیستی اظهار کرد: رعایت شرایط بهداشتی توسط تولیدکنندگان، ایمن‌سازی دام‌ها، پایش مستمر و اجرای سیستم سرویلانس از اصلی‌ترین اقدامات سازمان دامپزشکی برای تضمین تولید پایدار است.

رفیعی پورهمچنین به موفقیت‌های ایران در حوزه تولید محصولات دامی و آبزیان اشاره کرد و گفت: با وجود تحریم‌ها، ایران در تولید گوشت مرغ، تخم‌مرغ، عسل و آبزیان رتبه‌های یک تا ۹ جهان را دارد و تولید شیر با ۱۲ میلیون لیتر در سال، کشور را در رتبه پنجم جهان قرار داده است.

برای کنترل بیماری‌های استراتژیک مانند تب برفکی، واکسیناسیون به موقع انجام شده و برنامه‌ریزی مستمر برای کاهش تلفات و حفظ امنیت غذایی ادامه دارد.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا