
افزایش ۵۷ درصدی تولید گوشت قرمز
تولید گوشت قرمز در ماه شهریور ۱۳۹۹ در کشتارگاههای رسمی کشور به ۴۰ هزار تن رسید که رشد ۵۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل دارد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دیدهبان امنیت غذایی به نقل از مرکز آمار، نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاههای رسمی کشور در شهریورماه سالجاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمی کشور در ماه شهریور ۱۳۹۹ جمعاً ۴۰ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
براساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۲۳,۶ هزار تن، ۵۹ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۱۲.۹ هزار تن، بز و بزغاله با ۲.۸ هزار تن و سایر انواع دام با ۷۳۴ تن، بهترتیب ۳۲.۲ درصد، ۷ درصد و ۱.۸ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در شهریور ۱۳۹۹ با ماه مشابه سال ۱۳۹۸، نشاندهنده افزایش ۵۷ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در شهریور ۱۳۹۹ نسبت به ماه مشابه سال ۱۳۹۸ برای گوسفند و بره ۵۹ درصد، برای بز و بزغاله ۴۰ درصد، برای گاو و گوساله ۶۱ درصد، برای گاومیش و بچهگاومیش ۱۰۰ درصد افزایش، و برای شتر و بچهشتر ۳۵ درصد کاهش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد که مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در شهریور ۱۳۹۹ نسبت به مرداد ۱۳۹۹ در حدود ۷,۸ درصد افزایش داشته است.
تولید گوشت قرمز در ماه شهریور ۱۳۹۹ در کشتارگاههای رسمی کشور به ۴۰ هزار تن رسید که رشد ۵۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل دارد.

