صنایع غذایی

تولید ۳۷.۱ هزار تن گوشت قرمز در مرداد

براساس اعلام مرکز آمار، تولید گوشت قرمز در مردادماه، ۳۷.۱ هزار بوده که نسبت به ماه مشابه سال گذشته رشد ۴۱ درصدی را تجربه کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از خبرگزاری مهر، نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در مرداد ماه سال‌جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

براساس این گزارش، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در ماه مرداد ۱۳۹۹ جمعاً ۳۷.۱ هزار تن گزارش شده که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

همچنین گوشت گاو و گوساله با ۲۱.۴ هزار تن، ۵۷.۷ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۱۲.۳ هزار تن، بز و بزغاله با ۲.۷ هزار تن و سایر انواع دام با ۶۶۹.۷ تن، به‌ترتیب ۳۳.۲ درصد، ۷.۳ درصد و ۱.۸ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در مرداد ۱۳۹۹ با ماه مشابه سال ۱۳۹۸، نشان‌دهنده افزایش ۴۱ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در مرداد ۱۳۹۹ نسبت به ماه مشابه سال ۱۳۹۸ برای گوسفند و بره ۳۵ درصد، برای بز و بزغاله ۲۹ درصد، برای گاو و گوساله ۴۹ درصد، برای گاومیش و بچه‌گاومیش ۱۰۶ درصد افزایش، و برای شتر و بچه‌شتر ۴۲ درصد کاهش داشته است.

همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد که مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در مرداد ۱۳۹۹ نسبت به تیر ۱۳۹۹ در حدود ۲.۵ درصد افزایش داشته است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا