اسلایدجهاد کشاورزی

«گلاب سیاه» با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رونمایی شد

همزمان با گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از گلاب سیاه در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران رونمایی شد.

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی) به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، گلاب سیاه محصولی نوین از گل محمدی است که توسط شرکت دانش‌بنیان کشت بافت گیاهان دارویی آسیا تولید و با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران رونمایی شد.

دکتر ایرج رستگار مدیرعامل شرکت با بیان این مطلب که گلاب سیاه بدون هیچ گونه ماده افزودنی کاربردهای مؤثری به‌عنوان ضدالتهاب طبیعی دارد و در زمینه تقویت سیستم ایمنی مؤثر است گفت: کاهندگی اضطراب، آرامش بخشی و سلامت پوست از دیگر خواص کارآمد گلاب سیاه است.

وی، رنگ سیاه گلاب را به دلیل شیوه­ی تولید آن دانست و افزود؛ با شیوه­ی جدید تولید ضمن آن که عطر گل محمدی همانند گل تازه شگفته است، عناصر تشکیل‌دهنده گل از پایداری و کیفیت بیشتر و بالاتری برخوردارند.

رستگار با اشاره به ضرورت توسعه فرآوری­‌های گل محمدی در کشور خاطر نشان ساخت؛ ایران کانون تنوع ژنتیکی گل محمدی در جهان است و تنوع ژنتیکی ثروت پنهان طبیعی است که در صنایع دارویی، آرایشی، بهداشتی و غذایی کاربرد دارد. گفتنی است گلاب سیاه از بهمن ماه سال جاری به بازار می آید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا