
تولید بیش از ۵ میلیون تن سیبزمینی در کشور
مدیرکل دفتر سبزی و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی از تولید بیش از 5 میلیون تن سیبزمینی در کشور خبر داد و گفت: سیبزمینی به اندازه کافی در بازار موجود است و کمبودی در این زمینه وجود ندارد.
به گزارش داغ (دیدهبان امنیت غذایی) به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، محمدفرید سپری در حاشیه نشست با معاونین بهبود تولیدات گیاهی گفت: سالانه حدود ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تن سیبزمینی از ۱۱۰ هزار هکتار از اراضی زیر کشت این محصول در استانهای کشور تولید میشود.
وی افزود: با مدیریت تشکلهای بخش کشاورزی، سیبزمینی به اندازه کافی در کشور تولید شده و کمبودی در این خصوص نداریم.
مدیرکل دفتر سبزی و گیاهان جالیزی معاونت امور زراعت، سیبزمینی را از کمآببرترین محصولات برشمرد و گفت: به ازای هر کیلوگرم ماده سیبزمینی حدود ۳۰۰ لیتر آب در شرایط عادی و حدود ۱۸۸ لیتر آب در شرایط سیستم تحت فشار مصرف میشود.
وی خاطرنشان کرد: بیشتر اراضی زیر کشت محصول سیبزمینی در استانها، به آبیاریهای نوین بارانی و نوار تیپ مجهز هستند و همین امر باعث شده تا کشاورزان سیبزمینیکار بتوانند شرایط خشکسالی و کمآبی را مدیریت کنند.
سپری با اشاره به اهمیت تغذیه گیاهان سبزی و صیفی افزود: تغذیه گیاهی نقش مهمی در تولید محصولات سبزی و جالیز دارد و با توجه به کوتاه بودن دوره رشد این گیاهان، نقش کود چه از نظر کمیت و کیفیت و چه از نظر زمان مصرف بسیار حائز اهمیت است.




