اسلایدجهاد کشاورزی

افزایش رصد و نظارت بهداشتی دامپزشکی بر کشتارگاه‌ها و مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی

رصد و نظارت سازمان دامپزشکی بر کشتارگاه‌ها، واحدها و مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی افزایش یافته است.

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی) به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل دامپزشکی استان تهران با بیان این مطلب در جریان بازدید خبرنگاران در قالب تور خبری به مناسبت هفته دامپزشکی از یک واحد بسته بندی مواد پروتیینی در شهرستان رباط کریم، افزود: در شرایط حساسی قرار داریم، اما با این حال ‌نظارت‌های دامپزشکی نشان می‌دهد که کشتار دام و جوجه‌ریزی برای تأمین نیاز مردم افزایش یافته است.

احمد شریعتی اظهار کرد: جوجه ریزی حدود ۱۵۰ مییلیون قطعه در ماه هدف گذاری شده و رصد ما در مرداد و شهریور نشان می‌دهد میزان جوجه ریزی بیش از این هدف بوده است.

وی ادامه داد: همزمان با تولید داخل، گوشت منجمد و تازه نیز به میزان محدود با رعایت پروتکل‌های بهداشتی وارد کشور می‌شود.

شریعتی درباره عملکرد سازمان دامپزشکی کشور در طول جنگ ۱۲ روزه خاطرنشان کرد: نظارت این سازمان و همراهی بخش خصوصی موجب شد در ۱۲روز شرایط جنگی، کوچک‌ترین مشکل بهداشتی در حوزه گوشت، مرغ و تخم مرغ ایجاد نشود و این اقلام با قیمت مناسب به دست مصرف‌کننده برسد.

وی درهمین حال گفت: کمبود آب، قطعی برق و نرسیدن نهاده در برخی مواقع بر میزان تولید گوشت و تلفات تاثیر گذاشته است.

مدیرکل دامپزشکی استان تهران درعین حال اذعان کرد: افزایش قیمت دلار و هزینه‌های کارگری بر قیمت گوشت قرمز و مرغ تاثیر می‌گذارد.

وی از بهبود وضعیت بهداشتی کشتارگاه‌ها و مراکز قطعه بندی نسبت به دهه‌های گذشته خبر داد و گفت: بهبود این شرایط بهداشتی حاصل تلاش و زحمات سرمایه‌گذاران و سازمان دامپزشکی است.

شریعتی در حاشیه این بازدید در پاسخ به پرسش خبرنگار ما درباره میزان کشتار دام در استان تهران اظهار کرد: در این استان ۱۵ کشتارگاه دام فعالیت می کنند و روزانه ۱۰ هزار راس گوسفند و بز و یک هزار راس گاو کشتار می شود.

در جریان این بازدید، مدیرعامل  شرکت قطعه بندی و بسته بندی گوشت و مرغ خواستار تامین به موقع گوشت برای این واحدها شد.

سید اکبر میراحمدی با بیان این که گوشت و مرع بسته بندی شده، فاقد ضایعات است، ابراز کرد: گوشت و مرغ بسته بندی شده با توجه به حذف ضایعات در واقع برای مصرف کننده با صرفه تر است.

وی افزود: ما گوشت و مرغ بسته بندی شده را با قیمت مصوب به فروشگاه ها عرضه می کنیم در حالی که این مواد پروتیینی در قصابی ها با قیمت های مختلف عرضه می شود و آنان قیمت مصوب ندارند.

میراحمدی در همین حال به خبرنگار ما در مورد ظرفیت این واحد قطعه بندی و بسته بندی گفت: ظرفیت اسمی روزانه ما بسته بندی ۱۸ تن مرغ و ۹ تن گوشت است اما می توانیم این ظرفیت را در صورت تامین لاشه گوشت تا ۳ برابر افزایش دهیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا