اسلایدجهاد کشاورزی

نخستین دستورالعمل کشوری بهداشت گوشت در مشهد رونمایی شد

نخستین دستورالعمل کشوری "اصول و روش‌های بازرسی بهداشتی گوشت" با هدف تحول در نظارت بر کشتارگاه‌های کشور با حضور رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور در مشهد رونمایی شد.

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی) به نقل از روابط عمومی سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا، این دستورالعمل که توسط سازمان دامپزشکی با همکاری اساتید و نخبگان تدوین شده، گامی مهم در راستای ارتقای بهداشت و سلامت گوشت مصرفی جامعه به شمار می‌رود.

عباسعلی مطلبی رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور در این آیین رونمایی ضمن اشاره به چالش‌های موجود در زمینه نظارت بر کشتارگاه‌های سنتی، ساماندهی و صنعتی‌شدن کشتارگاه‌ها را تحولی عظیم در این حوزه دانست.

وی با تأکید بر نقش کلیدی کشتارگاه‌ها در تشخیص بیماری‌های دامی و بیماری‌های مشترک انسان و حیوان، اظهار داشت: کشتارگاه‌ها نقشی حیاتی در سلامت جامعه و نیز رشد و توسعه اقتصادی کشور دارند.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور، کشتارگاه‌ها را پالایشگاه دام خواند و تأکید کرد که بهره‌برداری از تمام اجزای دام می‌تواند ارزش افزوده قابل توجهی برای اقتصاد ملی ایجاد کند.

وی با بیان این که کشتارگاه‌ها علاوه بر تامین سلامت عمومی، نقش مهمی در تنظیم بازار دارند، افزود: مسئولان فنی بهداشت مستقر در کشتارگاه‌ها به‌عنوان نمایندگان حاکمیت نیز وظیفه خطیر بازرسی و نظارت بر سلامت گوشت را بر عهده دارند تا محصولی سالم و استاندارد به دست مردم برسد.

مطلبی، سختگیرانه‌تر بودن استانداردهای ملی در حوزه سلامت گوشت نسبت به استانداردهای بین‌المللی را یکی از افتخارات دامپزشکی کشور برشمرد و خاطرنشان کرد: تدوین دستورالعمل جدید با همین رویکرد و در راستای ارتقای کیفیت و سلامت غذایی مردم است.

وی ادامه داد: این دستورالعمل با هدف بهبود نظارت و بازرسی بهداشتی گوشت و با همکاری سازمان دامپزشکی کشور، اساتید و نخبگان تدوین شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا