اسلایدامور دامجهاد کشاورزی

ادامه طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی تا ۲۲ فروردین

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور با بیان این مطلب در جریان بازدید خبرنگاران از میدان عرضه فرآورده‌های خام دام و طیور شباهنگ در منطقه باقرآباد و کهریزک تهران با بیان این مطلب درباره نحوه اجرای این طرح افزود: در این طرح ۲۵۰۰ ناظر بهداشتی از ۸ صبح تا ۸ شب نظارت بر فرآورده‌های خام دامی را انجام می‌دهند و به طور قطع از بخش خصوصی و ناظران بهداشتی که پروانه کار دارند و عضو سازمان نظام دامپزشکی هستند، بهره خواهیم برد.

حسن اختیارزاده گفت: ناظران بهداشتی در تمام واحدهای فرآوری، کشتارگاه‌ها، بسته‌بندی، سردخانه و مراکز عرضه گوشت و مرغ مستقر هستند و نظارت بر سلامت و کیفیت محصول را انجام می‌دهند.

وی در همین حال اظهار داشت: سازمان دامپزشکی به طور عادی و روزانه نظارت بر تمام مراکز عرضه و کشتارگاه‌ها را انجام می‌دهد، اما در این طرح، تعداد بازرسان افزایش می‌یابد.

اختیارزاده ادامه داد: در کشتارگاه‌ها که حساسیت بالایی دارند چند ناظر بهداشتی مستقر هستند و ناظر دولتی هم در کنارشان است تا اطمینان حاصل شود که محصولات سالم به دست مصرف کنندگان می‌رسد.

وی درباره متخلفان عرضه فرآورده‌های پروتئینی خام تصریح کرد: با متخلفان طبق قوانین و مقررات و از طریق تعزیرات حکومتی و قوه قضاییه رفتار می‌شود.

معاون سازمان دامپزشکی کشور گفت: تولیدکنندگان و عرضه کنندگان خودشان نیز باید ضامن سلامت محصول باشند، زیرا در غیر این صورت مشتریان خود را از دست خواهند داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا