اسلایدصنایع غذایی

بازدید رییس کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق بازرگانی تهران از بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی شیرینی و شکلات

به گزاش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، جمشید مغازه‌ای دبیر، انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران درحاشیه این بازدید به بیان مشکلات و چالش‌های این صنف پرداخت.
وی در ادامه دو چالش نبود نهاد متولی و کمبود نهاده‌های اصلی تولید (شکر، گندم و روغن) را به‌عنوان مهم‌ترین بحران این روزهای این صنف بیان نمود و افزود شکر را باید باقیمت کیلویی ۴۰ هزار تومان از بازار آزاد و بدون فاکتور رسمی تهیه کنیم در شرایطی دولت به‌عنوان واردکننده اصلی می‌تواند این مشکل را به راحتی حل نماید و به ما کمک کند تا برای کشور ارز آور کنیم چراکه در حال حاضر صادرات یک میلیارد دلاری ما در سال۹۷ به ۱۸۰ میلیون دلار رسیده است.
دبیر، انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران در پایان اشاره نمود ما در حال حاضر می‌توانیم فقط به کشورهای همسایه صادرات ۳ میلیارد دلاری داشته باشم.

عطاالله اشرفی اصفهانی، رییس کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق بازرگانی تهران ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این نمایشگاه افزود ما به اینجا آمده‌ایم که این مشکلات را بررسی و به مسئولین دولتی انتقال دهیم تا برای حل آن‌ها به یک راهکار مشترکی برسیم و بزودی با دعوت از اعضای هیئت مدیره این صنف، رؤسای کمیسیون کشاورزی و صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و معاونت وزیر جهاد کشاورزی جلسه‌ای در اتاق بازرگانی برگزار می‌کنیم تا مشکلات این صنف حل و فصل شود و تولیدکنندگان و صادرکنندگان بدون دغدغه به کار خود بپردازند.
وی در پایان با اشاره به ظرفیت این صنعت افزود ما باید به نحو احسنت از سرمایه‌گذاری عظیمی که بخش خصوصی در این صنف انجام داده جهت افزایش اشتغال و ارزآوری استفاده نماییم و این امر با همدلی و رفع موانع امکان‌پذیر است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا