اسلایدباغبانیجهاد کشاورزی

تولید ۹.۳ میلیون میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری در سال جاری

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، زهرا جلیلی مقدم، مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به افزایش تولید میوه‌های گرمسیری در سال گذشته، گفت: تولید میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری اعم از خرما، مرکبات، انار، انجیر، کیوی و سایر میوه‌ها گرمسیری و نیمه گرمسیری در سال ۱۴۰۰ به میزان حدود نه میلیون تن بوده است.

به گفته وی، پیش‌بینی می‌شود میزان تولید میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری در سال جاری به نه میلیون و سیصد هزار تن برسد.

جلیلی مقدم در بین میوه‌های نیمه گرمسیری بیشترین تولید را مربوط به مرکبات و سپس خرما دانست و یادآور شد: بعد از آن انار و کیوی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

وی با اشاره به میزان صادرات میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری، گفت: صادرات این محصولات در سال گذشته بالغ‌بر ۷۴۸ هزار تن بوده که ارزش آن ۵۲۸ میلیون دلار بوده است البته این میزان نسبت به سال گذشته به لحاظ ارزشی افزایش داشته است.

وی در پایا افزود: اصلاح و بازسازی باغات در بهبود کمی و کیفی محصول مؤثر خواهد بود و تولید محصول باکیفیت و مطابق استانداردهای روز دنیا موجب افزایش صادرات خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا