اسلایدجهاد کشاورزیزراعتصنایع غذایی

تطابق با تغییر اقلیم برای حفظ امنیت غذایی

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد در شرایطی که تقاضای جهانی غذا روزبه‌روز در حال افزایش است، تغییرات اقلیمی بیشترین تأثیر را بر کشاورزی می‌گذارد، تا سال۲۰۳۰ بهره‌وری تولید ۹۰ درصد محصولات کشاورزی کاهش خواهد یافت.
کشاورزی هوشمند نیاز به کشاورز آموزش‌دیده و هوشمند دارد. در شرایطی که کشورهای توسعه‌‎یافته در حال وقت‌کشی هستند و تعهدات خود را نیمه‌کاره رها می‌کنند، آنچه کشاورزان را نجات می‌دهد، تطابق حداکثری با پدیده تغییر اقلیم است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا