اسلایدامور دامجهاد کشاورزی

تقدیر از عملکرد استان مازندران در تأمین گوشت مرغ کشور

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، دکتر هوشنگ محمدی، مشاور وزیر و مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت جهاد کشاورزی برای بررسی وضعیت تولید و بازار مرغ استان، تأمین نهاده‌های دامی و محصولات اساسی در نشست مشترک با رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، معاونین و مدیران کل بر تأمین و ارسال مرغ گرم به تهران و مرغ منجمد برای سایر استان‌های کشور در راستای کنترل و مدیریت بازار تأکید کرد.

وی همچنین با تقدیر از عملکرد مازندران در جوجه‌ریزی و تأمین مرغ کشور، خواستار ادامه این روند شد.

استان مازندران روزانه مرغ زنده، آماده طبخ و منجمد تهران و سایر استان‌های کشور را تأمین می‌کند.

همچنین روزانه حدود ۴۰۰ تن مرغ آماده طبخ و قطعه‌بندی شده در داخل استان توزیع می‌شود.

استان مازندران با تولید سالانه حدود ۳۰۰ هزار تن گوشت مرغ، رتبه نخست کشور و ۱۲ درصد تولید کشور را در اختیار دارد.

استان مازندران با توجه به شرایط ویژه جغرافیایی و اقلیمی، بعنوان بارانداز بزرگ محصولات و نهاده های کشاورزی کشور است که نقش مهمی در امنیت غذایی کشور دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا