اسلایدباغبانیجهاد کشاورزی

کاهش قیمت میوه

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، محمدمهدی برومندی، معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: با توجه به اینکه در سال جدید، قیمت کودهای شیمیایی فسفاته و پتاسه ۴۸ درصد کاهش یافته است، تأثیر بسیار مهمی در بهبود عملکرد محصولات باغی و کاهش هزینه‌های تولید دارد.

وی افزود: یکی از دلایل همین سرمازدگی باغات عدم استفاده کافی از کود است و در صورتی که در سرمازدگی اخیر کود پتاسه به اندازه نیاز استفاده می‌شد میزان سرمازدگی بسیار کمتر بود.

معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: با کاهش ۴۸ درصدی قیمت کود که با دستور مستقیم وزیر جهاد کشاورزی صورت گرفت، مصرف کود افزایش می‌یابد و درختان تغذیه بهتری خواهند داشت که این اتفاق روی کیفیت، میزان تولید، مقاومت به سرما و آفات درختان میوه تأثیرگذار خواهد بود.

وی تصریح کرد: وقتی هزینه‌های تولید کاهش می‌یابد در نتیجه قیمت تمام شده میوه نیز برای سال جاری کاهش می‌یابد که آنالیز جدیدی برای قیمت تمام شده میوه‌ها با توجه به کاهش هزینه کود و سایر هزینه‌های تولید در دست تهیه است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا