اسلایدجهاد کشاورزیصنایع غذایی

صادرات بیش از ۲۵۵ میلیون دلار خرما

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، روح اله لطیفی افزود: خرماهای متنوعی در کشور تولید می‌کنیم و از نظر تنوع یکی از بهترین کشورها هستیم مانند خرماهای برحی، کبکاب ، شاهانی، پیارم ، کلوته ، مضافتی و خرمای خاسویی و زاهدی.

وی گفت: در سال جاری امیداوریم که دانش بنیان‌ها با نگاه علمی در تولید و صادرات علمی این محصول ورود پیدا کنند.
لطیفی ادامه داد: خرمایی که در فلسطین تولید می‌شود، در ترکیه ۱۵۰ تا ۱۶۰ لیر در کیلوگرم خریداری می‌کنند به ویژه در روزهای مبارک رمضان ولی خرمای زاهدی ایران که بیشتر در آن بازار خریدار دارد حدود ۲۱ لیر خریداری می‌شود.
وی تصریح کرد: تفاوت زیادی است یک بخش از اون بخاطر نشان تجاری و یک بخش ذائقه است و بخشی از آن هم ناشی از بازاریابی و بازار رسانی است که با کمک گرفتن از جوانان توانمند می‌توانیم در این بازارها حضور موفق‌تری داشته باشیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا