امور دامجهاد کشاورزیصنایع غذایی

عرضه ۶ هزار و ۶۲۲ تن گوشت مرغ گرم به بازار

به گزارش داغ(دیده‌بان امنیت غذایی)، علی‌صفر ماکنعلی با بیان این مطلب، اظهار کرد: بیشترین میزان کشتار مرغ در استان‌های گلستان با ۷۲۱ تن، گیلان با ۶۳۰ تن، خراسان رضوی با ۴۹۵ تن، فارس با ۴۸۸ تن و مازندران با ۴۸۷ تن انجام شده است.

وی افزود: استان‌های اصفهان با ۳۲۶ تن، آذربایجان غربی با ۲۸۴ تن، خوزستان با ۲۸۰ تن، آذربایجان شرقی با ۲۷۷ تن، تهران با ۲۵۵ تن و همدان با ۲۲۹ تن در رتبه‌های بعدی بیشترین کشتار مرغ در روز یازدهم اردیبهشت قرار دارند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا