اسلایدجهاد کشاورزیصنایع غذایی

کسب مدال طلای جهانی کیفیت روغن زیتون ایران

ایران مدال طلای جهانی کیفیت روغن زیتون را در رویداد جهانی (Global Olive Oil Stars2025) در انگلستان به دست آورد.

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی، رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی با بیان این مطلب اعلام کرد: یکی از واحدهای صنایع تبدیلی دارای پروانه بهره‌برداری از سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، در جدیدترین رویداد جهانی روغن زیتون موسوم به (Global Olive Oil Stars2025) با شرکت ۴۲۷ نمونه محصول از ۲۱ کشور در تیر ماه سال جاری (27_28 ژوئن) در لندن برگزار شد، در رقابت‌های بخش بین‌المللی، موفق به کسب مدال طلای جهانی در بخش کیفیت شد.

کریم ذوالفقاری افزود: در مسابقات این بخش، کیفیت شیمیایی و حسی روغن زیتون فرابکر، تست‌های آزمایشگاهی بررسی سطح ترکیبات فنلی و تطابق آن با مقررات اتحادیه اروپا، ارزیابی طعم‌های افزوده شده در خصوص روغن زیتون طعم‌دار و طراحی بسته‌بندی، ملاک و معیار انتخاب برترین‌ها بوده است.

وی تعداد واحدهای فعال دارای پروانه بهره‌برداری از وزارت جهاد کشاورزی در صنعت روغن‌کشی از زیتون را، ۶۳ واحد با ظرفیت اسمی تولید ۵۳ هزار و ۶۰۰ تن انواع روغن شامل بکر، فرابکر و… عنوان کرد.

رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی اظهار داشت: صنایع تبدیلی می‌تواند نقش کلیدی در جلوگیری از ضایعات، افزایش مدت ماندگاری محصول، ایجاد ارزش افزوده و ارزآوری ناشی از صادرات برای کشور داشته و در مورد زیتون، بخشی از محصول تولیدی در کشور نیز توسط واحدهای صنایع فرآوری، تبدیل به انواع کنسرو زیتون می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا