
گرانی گوشت شترمرغ در بازار
به گزارش داغ (دیدهبان امنیت غذایی)، پرویز نیامنش، رئیس انجمن صنفی پرورشدهندگان شترمرغ سراسر کشور اظهار داشت: هم زمان با گرانی نهادهها، در بازار تولید شتر مرغ نیز در کشور افت زیادی داشتهایم و قیمت این محصول نیز در بازار افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه صنعت تولید شترمرغ در اولویت وزارت جهاد کشاورزی قرار ندارد افزود: همزمان با افزایش قیمت این محصول قدرت خرید مردم نیز کم شده لذا تولید کننده و پرورش دهندهها با مشکلات زیادی برای فروش محصولات خود مواجه هستند.
رئیس انجمن صنفی پرورشدهندگان شترمرغ ادامه داد: ۳۵۵ واحد در زمینه تولید شتر مرغ در کشور دارای پروانه هستند و ظرفیت اسمی تولید ۱۷۶۹۲۷ قطعه وجود دارد اما موجودی اعلام شده پرواری تنها ۸۷۷۰۲ قطعه است.
وی تصریح کرد: سالانه حدود ۲۲۵۰ تن گوشت شتر مرغ در کشور تولید میشود که در مقایسه با سالهای اوج تولید این محصول در گذشته تا یک پنجم (۸۰ درصد) کاهش یافته است.
نیامنش اظهار داشت: این صنعت رو به زوال است و فقط تولیدکنندههایی که سرمایهدار هستند میتوانند به امید بهبود این شرایط در آینده ضررهای احتمالی را تحمل کنند.
وی در ارتباط با قیمت گوشت شتر مرغ در بازار اظهار داشت: قیمت شقه ران با استخوان هر کیلوگرم ۵۳۰ هزار تومان است و این محصول گوشت سینه ندارد؛ قیمت گوشت لخم آن حدود ۶۰۰ هزار تومان به فروش میرسد.
بنابراین گزارش بر اساس گزارشهای میدانی این محصول در فروشگاههای معدودی به فروش میرسد و این محصول مشتریان خاص خود را دارد و تبدیل به کالایی لاکچری شده است.
هر کیلوگرم گوشت لخم شتر مرغ در فروشگاهها از ۶۰۰ هزار تومان تا ۸۰۰ هزار تومان نیز قیمتگذاری شده است.




